Min vision er et Danmark med skabertrang, frisind og tro på den enkelte. Jeg tror på, at morgendagen kan blive bedre end i går, og at der, hvis mennesker får mulighed for at gøre sig umage og forfølge sine drømme, ikke er det, de ikke kan opnå. Det er min livsanskuelse, og det er udgangspunktet for mit politiske virke. 

Med rødderne solidt plantet i Nordjylland banker mit hjerte for nordjyske interesser. Jeg er 36 år og gift med Jan, som er kaptajn i Forsvaret. Vi bor i Aalborg sammen med vores to børn Elisabeth på 4 år og Leonora på 1,5 år. 

Som familie i Nordjylland oplever vi selv de udfordringer, der kan være i vores landsdel, hvor eksempelvis infrastrukturen trænger til et løft, og hvor ventelisterne i sundhedsvæsenet er længere end andre steder. 

Jeg har selv nydt godt af at vokse op i et frit samfund som Danmark, og jeg har arbejdet hårdt for at nå mine drømme. Jeg er født og opvokset i Rødkærsbro med en far, som var elektroniktekniker, og en mor, som er sygeplejerske. Jeg har læst jura i København, jeg har en masteruddannelse fra USA, og jeg har, inden jeg blev valgt til Folketinget, gjort karriere som jurist og advokat i ni år. 

Jeg ønsker, at også mine børn og deres generation kan forfølge deres drømme. Derfor håber jeg, at du vil stemme personligt på mig, så jeg fortsat kan kæmpe for et friere samfund med flere muligheder

Fordi det handler om frihed

Jeg har selv nydt godt af at vokse op i et frit samfund som Danmark, og har arbejdet hårdt for at nå mine drømme. Jeg er født og opvokset i Rødkærsbro med en far, der var elektroniktekniker og en mor, der er sygeplejerske. Efter gymnasiet i Viborg læste jeg jura i København. 

Jeg var ærligt i tvivl, om det var den rette uddannelse for mig, men jeg er glad for, at jeg turde træffe det valg. I dag ser jeg desværre unge mennesker, som er bange for at vælge forkert. For mig er det en begrænsning af deres frihed. Friheden til at vælge.

I mit daglige arbejde som lokal advokat i Aalborg så jeg motiverede og dygtige iværksættere og virksomhedsejere, der ønskede at starte egen virksomhed, hvor de så nye forretningsmuligheder og som ønskede at indgå nye kontrakter med nye samarbejdspartnere. Den del af vores samfund vil jeg gerne understøtte og forhåbentligt se flere af deres typer. Det er friheden til at sigte højt.

Da jeg voksede op, talte alle om globalisering og alle de fantastiske ting, som det ville bringe til vores samfund, og ikke mindst hvor vigtigt det var at have internationalt udsyn. Derfor har jeg også selv taget en uddannelse i udlandet. Jeg har en masteruddannelse i jura fra University of California, Berkeley School of Law. I dag taler mange politikere desværre for mure, grænsekontrol, begrænsning i frihandel og begrænsning i den frie bevægelighed. For mig er det en begrænsning af vores frihed. Friheden til at leve i et åbent og globaliseret samfund.

Jeg ønsker, at mine børn og deres generation kan forfølge deres drømme og vokse op med min forståelse af frihed. Derfor håber jeg, at du vil stemme på mig, så jeg kan kæmpe for et samfund med mere frihed - her i Nordjylland og i Folketinget.

Mine mærkesager

Danmark som grønt foregangsland Klimakrisen kalder på handling. Vi skal ikke være den første generation, som efterlader verden ringere, end vi overtog den. Danmark har alle forudsætninger for at blive et grønt foregangsland med mere ansvarlig forbrug, produktion og genanvendelse. Det kræver,…

LÆS MERE